Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Seni Kalbime Sakladım Oyuncuları Karakterler Resimli 📺: Seni Kalbime Sakladım dizi konusu nedir, hangi gün, nerede çekiliyor?

Seni Kalbime Sakladım dizisi yeni bölümleri ile perşembe akşamları izleyen karşısında! Başrollerde ise Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz yer alıyor. Dizi TRT1 ekranlarında dizi severlerin karşısına çıkıyor. Faklı dünyalarda yaşayan Zeynep ile Civanmert'in aşk hikayesini anlatan Seni Kalbime Sakladım dizisi her perşembe ekranda olacak. Peki, Seni Kalbime Sakladım oyuncukları kim?

|

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan yeni dizi Seni Kalbime Sakladım, dikkat çeken oyuncu kadrosu ve konusuyla her hafta perşembe akşamları ekrandaki yerini alacak. Dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez yürütürken başrollerde de Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz bulunuyor. İşte, Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu...

SENİ KALBİME SAKLADIM KONUSU

Seni Kalbime Sakladım’da aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli Zeynep ile “yekparmak vale” olarak ün salmış, naif ama mert mahalle delikanlısı Civanmert’in aşkını ekrana taşıyor.

SENİ KALBİME SAKLADIM NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT1'in yeni ve dikkat çeken dizisi Seni Kalbime Sakladım, İstanbul'da çekiliiyor. Galata, Beşiktaş gibi semtlerde çekimleri yapılan dizide bazı sahnelerde Ayvansaray ve Halıcıoğlu semtlerini birbirine bağlayan noktada yapılıyor.

SENİ KALBİME SAKLADIM OYUNCULARI

Sevda Erginci - Zeynep



Ekin Mert Daymaz - Civanmert



Gökçe Akyıldız - Deren



Mehtap Bayri - Türkan



Elçin Afacan - Reyhan



Evren Duyal -



Osman Alkaş - Yusuf



Gülseren Gürtunca - Adalet
Tarık Ündüz - Canberk
Berke Üsdiken - Güven
Ali Öner - Mete
Emre Taşkıran - Pamir
Derda Yasin Yanal - Olcay

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.