Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Seren Serengil'den cezaevi şov!

3 gün zorlama hapis cezası alan Seren Serengil, teslim olma sürecini adeta reality şova çevirdi.

|

Şarkıcı Gülben Ergen'in talebiyle hakkında 3 günlük zorlama hapis kararı çıkarılan Seren Serengil, dün İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek İnfaz Savcılığı'na teslim oldu.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bakırköy Kadın Ceza İnfaz Kurumu'na polis eşliğinde götürülürken adeta şov yaptı. Polis otosunun içinde yol boyunca sunucusu olduğu magazin programına özel görüntüler çektirdi.

Pazartesi günü cezaevinden çıkacak olan Serengil, kendisine eşlik eden şarkıcı Yaşar İpek ile el ele poz verdi. Diğer TV programları görüntü almasın diye minibüsün perdelerini kapattırdı.

Instagram'da takipçilerine "Hoşçakalın. Sizi seviyorum" diye veda etti. Bununla da kalmadı cezaevine girdikten bir saat sonra kaldığı koğuşun krokisini çizdi, avukatına verdi. Kroki, yine Serengil'in instagram hesabında paylaşıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.