Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Seren Serengil'den Özay Bakır açıklaması!

Sunucu Seren Serengil, Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programında eski sevgilisi Özay Bakır ile nişanlısı Yaşar İpek arasında yaşanan olayın perde arkasını anlattı.

|

Seren Serengil'in eski sevgilisi Özay Bakır, Yaşar İpek'in kendisine tehdit içerikli mesajlar attığını idda ederek, savcılığa şikayette bulunmuştu.

Yorumculuk yaptığı 'Duymayan Kalmasın' programında konuşan Seren Serengil, nişanlısı Yaşar İpek ile Özay Bakır arasında yaşanan olayın perde arkasını anlattı.

"SEN NASIL BÖYLE BİR ŞEYİ HAZMEDİYORSUN?"

Ünlü şarkıcı ve sunucu, "Özay ile 7 ay önce ayrıldık. Özay'ın sayfasında benim videolarım vardı, kaldırması için ricada bulundum, videoları kaldırmadı. 'Ayrıldığımız için o videoların durmasına gerek yok' dedim. Yaşar ile görüşmeden önce böyle bir talepte bulunmuştum, avukatım aracılığıyla da kaldırmasını rica ettik, ama inatla silmedi. Sonra Yaşar'ın takipçileri, bu konuda Yaşar'ı uyarmış. 'Senin evleneceğin kadının, nişanlının videosu duruyor, sen nasıl böyle bir şeyi hazmediyorsun?' diye uyarmışlar. Yaşar da birilerini arayıp videonun kaldırılmasını rica etti. Özay, videoları silmeme konusunda inat edince Yaşar bu kez Özay'ı aradı. 'Ben bu kadınla evleniyorum, sen hala bu insanın videosunu tutuyorsun' deyip tartıştılar. Olay bundan ibaret' açıklamasında bulundu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.