Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Serenay Sarıkaya'dan yeni pozlar

Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen ile aşklarını ilan eden oyuncu Serenay Sarıkaya, şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu, bikinili pozlarını yayınladı.

|

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Serenay Sarıkaya, önceki günlerde leopar desenli bikinisiyle güneşlenirken verdiği pozları paylaşmıştı. Makyajsız bir şekilde fotoğraf çeken Sarıkaya'nın doğal hali, takipçileri tarafından oldukça beğenilmişti.

Çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen 30 yaşındaki güzel oyuncu, bikinisinin üstüne yeşil bir gömlek geçirerek objektif karşısına geçti.

Bikinili fotoğraflarını 9.4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınlayan Sarıkaya, pozlarına "Biraz yeşil, biraz aşk" notunu yazdı.

Kısa sürede 300 bine yakın beğeni alan ünlü ismin bu gönderisine, "Bu nasıl bir güzellik Serenay", "Kusursuz" ve "Çok güzel olmuşsun" 2 binden fazla yorum yapıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.