Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Serenay Sarıkaya'nın frikik önlemi!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Yunanistan tatilinin ardından İstanbul'a döndü. Katıldığı bir davette objektiflere yansıyan Serenay Sarıkaya, dekolteli tarzıyla dikkatleri üzerinde topladı. Düğmesiz, önü açık bir ceket giyen ünlü isim frikik vermemek için önlem aldı.

|

Rol aldığı 'Aile' dizisi ve 'Alice Müzikali'nin final yapmasının ardından yoğun bir tempoyu geride bırakan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün yaz sezonunu açtı. Ünlü oyuncu, tatilin keyfini Yunanistan'da çıkarmayı tercih etti.

"ATIN BENİ DENİZLERE"

Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde deniz kenarında verdiği pozları, "Atın beni denizlere, yalan dünya size kalsın" notuyla paylaşmıştı.

"BUGÜN DE GÜNEŞİ UĞURLADIK"

Serenay Sarıkaya, Burcum Baygut'un çektiği kareleri de "Bugün de güneşi uğurladıysak çıkalım kardeşim. Evet en yakın arkadaşım olağanüstü bir fotoğrafçı olduğu için çok şanslıyım" diyerek yayınlamıştı.

TARZIYLA İLGİ ODAĞI OLDU

Serenay Sarıkaya, Yunanistan tatilinin ardından İstanbul'a döndü. Katıldığı bir davette objektiflere yansıyan Serenay Sarıkaya, tarzıyla ilgi odağı oldu.

CEKETİ TENİNE YAPIŞTIRILDI

Ceketinin içerisine hiçbir şey giymeyen ünlü ismin iddialı tarzı çok beğenildi. Sarıkaya düğmesi olmayan ceketini tenine yapıştırarak önlem aldı. Ünlü isim bu sayede frikik vermekten kurtuldu.

PEŞ PEŞE PAYLAŞTI

30 yaşındaki Serenay Sarıkaya, ödül gecesinden pozlarını sosyal medya hesabından peş peşe paylaştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.