Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Serhat Akın'dan Volkan'a: Kriz falan yönetemez!

'Survivor 2017'de ünlüler takımında mücadele eden Serhat Akın, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu öncesi gönüllülerden Volkan Çetinkaya hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

|

Serhat Akın, "Karşı tarafta performansı biraz düşük yarışmacıların özgüvenleri aşağıya bastırılmış durumda. Anıl'a 4 ay boyunca 'atamıyorsun' dersen, bu adam zaten ömür boyu atamaz" ifadelerini kullandı.

Volkan Çetinkaya'yı hedef alan eski milli futbolcu, "Takım zaten çok büyük krizde. Eğer kendinde lider vasfını görüyorsan çıkar o zaman takımı. Herkesle konuş. Ben bir kere oyun içinde 'Hadi kalkın, canlanın' diyerek takımı desteklediğini duymadım. Nasıl sen kriz yönetiyorsun? Burada Volkan kriz falan yönetemez" şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.