Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Serkan Kaya ‘Kim Milyoner Olmak İster’den kazandığı parayı bağışladı

Yılbaşı gecesi Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster'e katılan şarkıcı Serkan Kaya, sözünü tuttu. Yarışmadan kazandığı parayı bakın ne yaptı...

|

Serkan Kaya, yılbaşı gecesi Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu ATV'nin fenomen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmıştı.

Kazandığı parayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı kurumlardaki çocukların ihtiyaçları için bağışlayan Kaya'ya, bakanlıktan teşekkür belgesi verildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık imzalı teşekkür belgesini sosyal medyadan paylaşan Kaya, şu notu düştü:
"100 bin TL haricinde, Çocuk Esirgeme Kurumları'ndan İstanbul Bahçelievler ve Sivas Çocuk Esirgeme Kurumları'na 50'şer bin olmak üzere 100 bin TL gönderdik. Söz verdiğimiz gibi kendi imkanlarımızla sözümüzü yarım bırakmadık. Bu hassasiyeti gören Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız teşekkür belgesi yollamışlar. Biz de kendilerine teşekkür ederiz."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.