Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sertab Erener eşinin doğum gününü böyle kutladı

Kendisinden 18 yaş küçük müzisyen Emre Kula ile 2015 yılında dünyaevine giren Sertab Erener, eşinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

|

Uzun yıllar aşk yaşadığı Demir Demirkan'la 2014 yılında yollarını ayıran ve bir yıl sonra Emre Kula ile evlenen Sertab Erener, eşinin yeni yaşını kutladı.

Sosyal medya hesabından eşinin fotoğrafını paylaşan ünlü sanatçı, gönderisine "Sen hep iyi ol, mutlu ol yeter. Doğum günün kutlu olsun" notunu düştü. Erener, paylaşımına kalp emojisi koymayı da ihmal etmedi.

SAHİLDEKİ ÇÖPLERİ TOPLAMIŞTI

Öte yandan Sertab Erener, birkaç ay önce; Bodrum'da eline aldığı poşetlerle çöp toplamıştı. Sahil boyunca çöp toplayan Erener, “Burada herkesin bıraktığı pisliği toplamaya çalışıyorum. Bu çok büyük bir ayıptır. Utanıyorum insan olmaktan” diyerek isyan etmişti. 

"MEŞHUR OLDUĞUMU O AN ANLADIM"

Sertab Erener, YouTube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. 55 yaşındaki şarkıcı, "Sahnede en duygulandığınız an neydi?" sorusu üzerine, "Bir konserden yarım saat önce babamın vefat haberi geldi. Sahneye çıktım. İnsanın içi kan ağlarken şarkı söylemesi çok zormuş" ifadelerini kullandı.

Usta sanatçı, "Şöhret olduğunuzu ne zaman anladınız?" sorusunu, "90’ların başında ilk albümümün çıktığı gün prodüktörüm Sezen Aksu beni Bebek Kahve’ye götürdü. Geçen beş arabanın dördünde ‘Sakin Ol’ albümünden parçalar çalıyordu. Aramızda 'Sen meşhur oldun' cümlesi geçmedi, ama o zaman anladım" şeklinde cevapladı.

Boyu 1.58 olan şarkıcı, "Kendinizle ilgili tek bir şey değiştirseniz ne olurdu?" sorusuna ise "Keşke 5 santim daha uzun olsaydım" karşılığını verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.