Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sessiz sedasız evlenmişti! Kaan Urgancıoğlu baba oldu

Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi 'Yargı'da 'Savcı Ilgaz' karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu ile geçtiğimiz haziran ayında nikâh masasına oturduğu Burcu Denizer'in bebekleri dünyaya geldi.

|

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu, 19 Haziran'da sevgilisi Burcu Denizer ile Atina'nın Türkiye Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikâh töreniyle hayatını birleştirmişti.

"SÜRPRİZ"

Kendi aralarında sade bir törenle hayatlarını birleştiren ünlü oyuncu, nikâh fotoğraflarını Instagram hesabından "Sürpriz" notuyla yayınlamıştı.

KARNI BURNUNDA POZ

Nikâhtan kısa bir süre sonra ünlü çiftten güzel haber gelmişti. Burcu Denizer, Instagram sayfasından karnı burnunda bir karesini paylaşarak, bebek beklediğini doğrulamıştı.

ARDIÇ BEBEK DÜNYAYA GELDİ

Denizer ile Urgancıoğlu'nun bebekleri bu sabah dünyaya geldi. Çift, 3 kilo 100 gram dünyaya gelen oğullarına Ardıç ismini verdi.

BURCU DENİZER KİMDİR?

Tarsus Amerikan Lisesi'nden mezun olan Burcu Denizer, ABD'de işletme eğitimi aldı. Daha sonra restoran ve kafe işletmeciliğine başlayan Denizer, şu an kurucusu olduğu restoran ve kafeleri yönetiyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.