Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Seversin' setinden eğlenceli görüntüler

Kanal D’nin; yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi 'Seversin'den kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Eğlenceli set arkası görüntülerinin yer aldığı video büyük beğeni topladı.

|

Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, yaz ekranına damga vurmaya hazırlanan dizisi Seversin’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Dizinin izleyici tarafından beğeni kazanan tanıtımının kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Seversin’in başrol oyuncuları İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün eğlenceli set arkası görüntülerinin yer aldığı video büyük beğeni topladı. Yönetmen Serdar Gözelekli ve set ekibinin de yer aldığı bu renkli anlar sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme aldığı Seversin’in oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.

DİZİNİN KONUSU

Yayınlanan tanıtımları ile daha şimdiden izleyicinin gözdesi olmayı başaran Seversin’in genel hikayesi şöyle:

Tolga şöhretinin zirvesinde ama tatminsiz genç bir aktör, Asya ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve AVM'de çalışan bir tezgahtardır. Hayata siyah ve beyaz kadar farklı bakan bu iki gencin yolları, tesadüfler sonucu kesişince adeta iki farklı dünya birbiriyle çarpışır. Asya bir anda kendini hiç meraklısı olmadığı bir hayatın içinde bulurken, genç kızların sevgilisi Tolga’da Asya'yı hafife almanın bedelini ağır ödeyecektir.

Seversin 1 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.