Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sevgilisi konserde yalnız bırakmadı

Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Antalya Rixos Sungate’te sahne alan Cem Belevi, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

|

Antalya’daki sağanak yağmur sebebiyle uçak seferlerinin aksaması sonucu zorlu bir yolculuk geçiren Cem Belevi ve ekibi, 7 saat rötarla ulaşabildikleri Antalya’da muhteşem bir geceye imza attı.

Yeni şarkısı 'Yedi Düvel'in yanısıra tatilcilere unutulmaz bir müzik ziyafeti çeken Cem Belevi’yi, tatili fırsat bilen oyuncu sevgilisi Zehra Yılmaz da yalnız bırakmadı. Çift, hem iş hem tatil için geldikleri Antalya’da konser sonrası birkaç gün daha kalıp İstanbul’a dönüş yapacaklar.

Bayramın huzur ve mutluluk içinde geçmesini temenni ettiğini belirten Cem Belevi, önceki gün Sapanca'da patileri ve kuyruğu kesilen köpek için inanılmaz üzüldüğünü, bayram boyunca gözünün önünden gitmediğini ve çok etkilendiğini söyledi.

Sahneden minik izleyicileri ile hayvan sevgisi hakkında sohbet eden yakışıklı popçu, önümüzdeki günlerde menajeri Ali Boz’la birlikte sokak hayvanlarına yönelik sürpriz bir proje geliştirdiklerini sözlerine ekledi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.