Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sevinç Erbulak ile Volkan Cengen evleniyor

Füsun- Altan Erbulak çiftinin kızları Sevinç Erbulak evlilik yolunda ilk adımı attı. Oyuncu yaklaşık bir yıldır beraber olduğu mühendis Volkan Cengen’le aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlandı.

|

Bir süredir ekranlardan uzak olan Sevinç Erbulak, yaklaşık bir yıldır beraber olduğu mühendis Volkan Cengen’le evlilik yolunda ilk adımı attı. Ailesi arasında yapılan nişan töreninden kareleri oyuncu, sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaştı.

DÜĞÜN TARİHİ DE BELLİ
46 yaşındaki Erbulak, Cengen’le çekilen karesinin altına “Gençler birbirlerini görmüş beğenmiş. Ailemiz büyüdü" notunu düştü. Erbulak’ın kendisi gibi oyuncu yeğeni Dağhan Külegeç de “Düğün 21 Haziran’da” dedi.

2005 yılında Dalin Midyat ile dünyaevine giren Sevinç Erbulak, 2009 yılında boşanmıştı. Erbulak'ın bu evliliğinden  Zeynep Kavin adında bir kızı var.

 

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.