Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Şeyma Subaşı: Kaburgalarımı aldırdım!

Acun Ilıcalı ile eylül ayında nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı, "estetikli olduğu" ve "paylaşımlarında photoshop kullandığı" iddialarına instagram hesabı üzerinden cevap verdi.

|

Şeyma Subaşı, sosyal medyada yaptığı paylaşımların altına, "estetikli olduğu" ve "photoshop kullandığı" şeklinde yorumlar gelince, instagram hesabı üzerinden ilginç bir açıklama yaptı.

Ünlü yapımcı Acuın Ilıcalı'nın sevgilisi ve çocuğunun annesi, instagram'ın hikaye kısmında yayımladığı iki karenin üzerine şunları yazdı:
"Dudaklarıma en son bir sene önce değil de her ay düzenli olarak dolgu yaptırıyorum. Ya da dur botox, dolgu vardı. Heh kaburgalarımı aldırdım, yağlarımı aldırdım, bir de burnumu yaptırdım. Spor ve photoshop değildi sizi kandırmış olmayayım."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.