Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'den yeni pozlar

Sosyal medya paylaşımları ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından sevgilisi ile çekildiği yeni fotoğraflarını yayınladı.

|

Yaşadığı renkli hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkisine doludizgin devam ediyor. Subaşı, son olarak Instagram'dan sevgilisiyle birlikte yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Instagram hesabında 3,1 milyon takipçisi bulunan fenomen, Alsaloussi'nin kendisine sarıldığı anları fotoğraflayarak takipçilerinin beğenisine sundu.

31 yaşındaki bir çocuk annesinin peş peşe yayınladığı karelere, kısa sürede binlerce beğeni geldi. Subaşı'nın takipçileri, fenomenin gönderisine "Allah nazarlardan saklasın", "Nasıl güzel bu aşk" ve "Siz ne güzelsiniz" gibi yorumlar yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.