Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Shakira’yı şımartacaklar!

11 yıl aradan sonra İstanbul’da konser verecek olan Shakira’ya, üç Türk markası özel bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Sanatçı için kulisine özel konsept, çikolata, havlu ve bornozlar hazırlandı.

|

'El Dorado Dünya Turnesi' kapsamında bu akşam Vodafone Park’ta konser verecek olan Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı Shakira için üç Türk markası sanatçının kulisine özel dokunuşlar yaptı. ‘Waka Waka’, ‘Whenever Wherever’ ve ‘Loca’ gibi dünyaca ünlü şarkıları yorumlayan ve 12 Grammy ödülü sahibi Shakira’ya, Türk markaları özel bir deneyim yaşatacak.

Kulisinin beyaz renk ağırlıklı eşyalardan oluşmasını ve çocukları Milan (5) ve Sasha (3) için ‘Aile Odası’ isteyen sanatçı için Mudo Concept özel bir styling ekibiyle kulis tasarımını gerçekleştirdi. Ekip, sanatçıyı evinde gibi hissetmesi için çocuklarının güvenliğinin ön planda olduğu odayı da hazırladı.

Özel çikolatalar

Sanatçının kulisinde ‘mutlaka olmalı’ ibaresi ile istediği yüzde 70 kakaolu bitter çikolatalar Vakko Chocolate tarafından ‘İsviçre Çikolatası’ esas alınarak hazırlandı. Ayırca marka Shakira’nın çocukları için de çilek ve deniz tuzu aromalı çikolatalar yaptı. Kulisiyle otel odalarına beyaz havlu isteyen Shakira’ya, ilhamını Osmanlı temalarından alan Haremlique Istanbul, ailenin baş harflerinin özel olarak işlendiği havluların yanı sıra mısır pamuğundan bornozlar üreterek, jest yaptı.

Turne kapsamında 24 ülkede 50’den fazla konser verecek olan Shakira, BKM organizasyonuyla Türk hayranlarıyla buluşacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.