Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Şiddete ve istismara dur de'

Makyaj ustası Suzan Kardeş, Şehir Tiyatroları oyuncularının sahnelediği kısa gösteriye, şiddet mağduru kadınlar makyajı ile destek verdi.

|

İnternet medyasında 18'inci yılını kutlayan magazinci.com’un geleneksel hale getirdiği 18'inci Magazin Oskarları Ödül Töreni önceki akşam Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel’de yapıldı.

Gecede “Kadına Şiddete ve Çocuk İstismarına ‘Dur’ De, Yapma” sosyal sorumluluk projesiyle birlikte Polisan’ın daha önce hayata geçirdiği proje tasarımı ve sanat yönetmenliğini Kenan Bahadır Derre’nin yaptığı 'Her Ses Bir Nefes' projesinin karma fotoğraf sergisi yer aldı.

Makyaj ustası Suzan Kardeş, Şehir Tiyatroları oyuncularının sahnelediği kısa gösteride, şiddet mağduru kadınlar makyajı ile projeye destek verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.