Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Şilan Makal anne oldu

Geçtiğimiz sene milli futbolcu Şener Özbayraklı ile nikah masasına oturan Şilan Makal, anne oldu. Oyuncu, mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

|

'Yeni Gelin' dizisiyle şöhreti yakalayan Şilan Makal, anne oldu. Fenerbahçe ve Galatasaray forması giydikten sonra bu sene Başakşehir'e transfer olan futbolcu Şener Özbayraklı'yla evlenen oyuncu, çocuğunu kucağına aldı.

Erkek bebek dünyaya getiren Makal'ın kendisi ve çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Oyuncu, evine gelen çiçekleri Instagram'da paylaşarak, "Herkese çok" diye yazdı. Çift, geçtiğimiz sene mayıs ayında evlenirken, koronavirüs nedeniyle nikahlarını sadece aileleri katılmıştı. İkili, pandemi bitince düğün yapacaklarını söylemişti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.