Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sıla'nın annesi düşme tehlikesi yaşadı

Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği açıkhava konserleri kapsamında Harbiye’de sahneye çıkan Sıla Gençoğlu’nun beşinci gün konseri de hayranlarının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Anne ve babasının da konuklar arasında olduğu Sıla, sahne performansıyla yine herkesi kendine hayran bıraktı.

|

Sıla Gençoğlu'nun anne ve babası Şükrü-Ömür Gençoğlu, kızlarının kulisinden ayrılarak protokolde kendilerine ayrılmış olan koltuklarına ulaşabilmek için adeta cambazlık yaptılar.

Konseri en önde kendilerine ayrılmış yerlerinde izlemek için yüksekliği 2.30 metre olan duvar kenarında yürüyen Sıla'nın annesi Ömür Hanım'ın, yüreği ağzına geldi.

Ömür Gençoğlu, kendisine yardım eden gence "Aman evladım düşmeyelim sıkı tut" dedi. Baba Şükrü Gençoğlu ise Galatasaray takım kaptanı Selçuk İnan'a tutunarak yürüdü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.