Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Şimdi Boaz zamanı

Ege’den gelen kabuklu deniz ürünlerini, İstanbul’un büyüleyici manzarasıyla yeniden tanımlayan Boaz, şehrin gastronomi dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

|

Ege’den gelen kabuklu deniz ürünlerini, İstanbul’un büyüleyici manzarasıyla yeniden tanımlayan Boaz, şehrin gastronomi dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Hüseyin Genç ve Yılmaz Paran’ın sahibi olduğu restoran, deniz lezzetlerinden oluşan menüsü, muhteşem dekorasyonu ve manzarasıyla konuklarını karşılıyor. Ortaklar, gurme lezzet avcıları ve farklı tatların izinden gidenleri Boğaz’a karşı buluşturuyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.