Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Simeone Ailesi'nin İstanbul turu! 'Seyahat etmek ruhumuzu besliyor'

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, eşi Carla Pereyra ve çocukları ile Tarihi Yarımada'yı gezdi. Pereyra, İstanbul tatilinden fotoğrafları sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.

|

İspanyol ekibi Atletico Madrid'in teknik patronu Diego Simeone, liglere verilen milli maç arasını eşi Carla Pereyra ve kızlarıyla birlikte İstanbul'a gelerek değerlendirdi.

Eski öğrencisi Arda Turan'ın çalıştırdığı, TFF 1. Lig'de mücadele eden Eyüpspor'un antrenmanını ziyaret eden İspanyol teknik adam, daha sonra ailesiyle şehir turu yaptı.

"HER GÜN YENİ ŞEYLER ÖĞRENİYORUZ"

Simeone, eşi ve kızlarıyla Ayasofya Camisi'ni ziyaret etti. İstanbul turundan kareleri Instagram'da paylaşan Pereyra, "Hep birlikte olduğumuzda zaman daha kıymetli geçiyor. Her gün yeni şeyler öğreniyoruz. Seyahat etmek ruhumuzu besliyor. Onlara bırakabileceğim daha güzel bir hediye yok" notuyla takipçileriyle paylaştı.

Carla Pereyra ve Diego Simeone, Ayasofya ziyareti sonrası kızlarıyla birlikte Yerebatan Sarnıcı'nı da gezdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.