Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Simge Sağın'dan sevgililer günü mesajı! 'Böyle de güzel be'

'Aşkın Olayım' şarkısıyla milyonların sevgisini kazanan başarılı sanatçı Simge Sağın sosyal medya hesabından sevgililer günüyle iligli paylaşımda bulundu. Asistanından çiçek alan şarkıcı "Böyle de güzel be, kafamız rahat' dedi.

|

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan Aşkın Olayım şarkısıyla adından sıkça söz ettiren Simge Sağın, 'Yakışıklı' adlı şarkısından söz ettiği sırada nasıl erkeklere aşık olduğunu da açıkladı.

"HERKESE SÖYLENMEYECEK ÖZEL BİR KELİME"

KÖFN ile beraber seslendirdiği 'Yakışıklı' şarkısıyla dikkat çeken Simge, "Yakışıklı kelimesini çok severim. Herkese söylenmeyecek, özel bir kelimedir. Herkese yakışıklı gelen erkekler bana yakışıklı gelmez bu arada. Ismarlama kızlardan da değilimdir" demişti.

"KENDİ KAFASINI YAŞAYANLAR BANA YAKIŞIKLI GELİR"

Simge, "Uzun dönem beraber olduklarım hep yeteneğine âşık olduğum erkeklerdi. 'Şusu olsun, busu olsun, zengin olsun' demem. Bana yakışıklı gelen erkekler genelde kendine has olanlardır, kendi kafasını yaşayanlardır. Bir titri olan; mesela iyi resim yapan, iyi müzik yapan" ifadelerini kullanmıştı.

'BÖYLE DE GÜZEL BE, KAFAMIZ RAHAT'

Ünlü sanatçı sevgililer günü dolayısıyla asistanı Alper Sertman'dan aldığı çiçeği sevenleriyle paylaştı. Sağın, paylaşımına "Sevgilisiz birinden sevgilisiz birine, sana benden çiçek diye. Böyle de güzel be, kafamız rahat" notunu düştü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.