Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Simge Sağın'ın konserlerden kazandığı parayı nereye yatıracağı belli oldu

Şarkılarıyla müzikseverlerin kalbinde ayrı bir yeri olan Simge, yılbaşında rakiplerine fark atmayı hedefliyor. 2022‘ye rakiplerini geride bırakacak olan ve iki mekânda sahne alarak girecek olan Simge yeni yılı İstanbul’da karşılayacak.

|

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle iletişim kuran Simge Sağın, verdiği konserlerle de adından söz ettiriyor. Genellikle konserlerinde iddialı elbiseler tercih eden Simge Sağın sanat kariyerinden kazandığı paralarla yatırım yapıyor.

Simge Sağın, yaz başından bu yana 66 konser verdi. Kazandığı paralarla Göcek’te yatırım yapmak isteyen popçu, içine yoga evi, arkadaşları geldiğinde ağırlayabileceği 2-3 tane bungalov inşa ettireceği arsa bakmaya başladı.

Simge, evlerin dışında kalan alanda da organik tarım yapmayı planlıyor. 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.