Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol ayrıldı iddiası

Birlikteliklerini uzun süre yalanlayan, ardından sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak aşlarını ilan eden Sinem Kobal-İbrahim Çelikkol çiftinin yollarını ayırdığı iddia edildi.

|


Söylemezsem Olmaz programında ortaya atılan çarpıcı iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre; evlilik yolunda oldukları konuşulan çift, sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Ancak Kobal ile Çelikkol, Instagram hesaplarında paylaştıkları fotoğrafları ise silmedi. Ayrılık iddiasıyla ilgili henüz çiftten bir açıklama gelmemesi de kafaları karıştırdı. Arda Turan'dan ayrıldıktan sonra mutluluğu İbrahim Çelikkol'da bulan Kobal, son günlerde evlilikle ilgili yöneltilen soruları gülümseyerek yanıtsız bırakıyordu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.