Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sinem Kobal'dan Burçin Terzioğlu'na doğum günü kutlaması

Oyuncu Sinen Kobal, 41 yaşına basan yakın dostu Burçin Terzioğlu'nun doğum gününü sosyal medyadan arka arkaya paylaştığı fotoğraflarla kutladı.

|

Geçtiğimiz aylarda kızı Lalin'i kucağına alarak ilk annelik duygusunu tadan Sinem Kobal, yakın dostu Burçin Terzioğlu'nun doğum gününü kutladı.

Terzioğlu ile verdiği pozları peş peşe paylaşan güzel oyuncu, sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti.

Sinem Kobal, arkadaşı Burçin Terzioğlu'nun yeni yaşını "Seninle yıllar çok güzel, iyi ki doğdun iyi ki" diyerek kutladı. Çiçeği burnunda annenin paylaşımları büyük ilgi gördü.

SPOR TARZINI KONUŞTURDU

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu evliliklerini kızları Lalin ile taçlandıran Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde de spor tarzını konuşturduğu yeni pozlarıyla gündeme gelmişti. Doğum sonrası verdiği kilolar ile dikkat çeken Sinem Kobal'ın eskisinden daha fit olması ise dikkatlerden kaçmamıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.