Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sinem Uslu: Setten fırsat bulabilirsek kuaföre gidiyoruz

Kadınların genetiğinin değiştirilerek, sadece erkeklerin düşüncelerine onay verilmesinin istenmesine itiraz edilen bir gelecekte geçen, yönetmenliğini Celal Tak'ın üstlendiği ‘Zorla Güzellik Olmaz'ın oyuncuları, önceki gün gazetecilerle bir araya geldi.

|

Oyunda olduğunun aksine normal yaşantılarında set programlarının yoğunluğundan dolayı kuaföre gidemediklerinden dert yanan Sinem Uslu, "Bizler setlerde resmen zamanla yarışıyoruz. Kuaföre zaman ayırabilince kendini mutlu hissedenlerdeniz. Bu benim ikinci tiyatro oyunum olacak. Tiyatro sahnesinde olmak bambaşka bir duygu. 'Tiyatro oyuncunun er meydanıdır' sözü o kadar doğru ki. Bunun yanı sıra tiyatroya son yıllarda artan ilgi bizi fazlasıyla memnun ediyor" dedi.

"KONU DAĞILMASIN"

Eşi Mustafa Uslu'nun yapımcılığını üstlendiği Neşet Ertaş'ın hayat hikayesini konu alan filmin mahkeme engeline takılması hatırlatılan oyuncu, "Bu konuyu lütfen başka zaman konuşalım. Konu hiç dağılmasın" açıklamasını yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.