Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sıra dışı koleksiyon

Calvin Klein’in, tasarımcı Heron Preston imzalı yeni kapsül koleksiyonu ‘The Heron Preston for Calvin Klein’, ünlü ve genç isimleri bir araya getirdi.

|

Calvin Klein’in, tasarımcı Heron Preston imzalı yeni kapsül koleksiyonu ‘The Heron Preston for Calvin Klein’, ünlü ve genç isimleri bir araya getirdi. Yalın silüetlerde kendini gösteren parçalar için Nas, Kaia Gerber, Ashley Graham, Lil Uzi Vert ve Stevie Williams gibi ikonlardan, Jordan Alexander, Joe Holder, Pedro Cavaliere ve Sabrina Fuentes’e kadar yıldızlar fotoğrafçı Renell Medrano’nun kamerasının karşısına geçti. Plastik içermeyen ambalaj ile su tasarrufu için işlenmemiş denim kullanımının yanı sıra ağırlıklı geri dönüştürülmüş ve organik pamuk tasarımların dikkat çektiği koleksiyon, sıra dışı ve evrensel bir dünya sunuyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.