Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sıra finalde

Kemer Country Club 2020 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, Carpe Diem Equestrian Team lig sponsorluğunda, ikinci ayak müsabakasıyla devam ediyor

|

Demirören Şirketler Grubu’na bağlı Kemer Country Club, binicilik dünyasının heyecanla beklediği ve kıyasıya mücadelelere sahne olan 2020 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nın ikinci ayak müsabakalarına, ev sahipliği yaptı. Deneyimli ve genç binicilerin buluştuğu turnuvanın finali, 28-29 Mart’ta yapılacak. Farklı kategorilerde her gün altı yarışmanın gerçekleştiği Kış Ligi’nin 1.35 m. ve 1.40 m. Gold Ligi’nin sponsorluğunu, Carpe Diem Equestrian Team üstleniyor.
Binicilik dünyasının önemli yarışmaları arasında yer alan 2020 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, geniş kitlelere tanıtılması amacıyla, gelecek vadeden yeteneklerin keşfine olanak sağlıyor. Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı tüm binicilere açık olan heyecan dolu etkinliğe, en iyi at ve binicilerinin yanı sıra camianın önde gelen tanınmış isimleri de katılıyor. 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.