Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sokak modasına özel parti

Sokak modasının İstanbul’daki öncüsü Wunder’in, geçtiğimiz akşam Soho House Istanbul’da düzenlediği etkinlikte spor, sanat ve sosyal medya dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi.

|

Sokak modasının İstanbul’daki öncüsü Wunder’in, geçtiğimiz akşam Soho House Istanbul’da düzenlediği etkinlikte spor, sanat ve sosyal medya dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi. Basketbolcu Michael Jordan’dan adını alan AIR Jordan ayakkabılarının sokak modasındaki ve basketbol tarihindeki yerini konu alan belgesel ‘Unbanned - Yasaklanamayan’ın ön gösterimiyle başlayan gece, özel bir partiyle devam etti. Organizasyona Ryan Donk, Ryan Babel, Burak Yörük, Alain Digbeu, Ömer Bayram, Bartu Küçükçağlayan, Öykü Karayel-Can Bonomo, Berkcan Güven, Meriç Aral, Merve Toy ve Gökhan Gencebay gibi ünlü isimler katıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.