Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Solaryum mağduru Dilan Çitak

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çitak, önceki gün kendisi gibi şarkıcı olan nişanlısı Levent Dörter'le birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

|

Akşam saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de mağazaları dolaşan Dilan Çitak-Levent Dörter çifti, aldıkları ürünleri birbirlerine gösterip fikir alışverişinde bulundu.

Yüzündeki kırmızılık dikkati çeken şarkıcı, "Solaryum’da biraz fazla kaldım herhalde. Kırmızılık bir türlü geçmedi, 'solaryum mağduru' diye yazarsın şimdi” diyerek gülümsedi.

Şu sıralar genelde stüdyoda olduğunu belirten Çitak, “90’larda dinlenilen bir parçayı cover yaptık. Çarşamba günü klip çekeceğiz. Şarkının ismi şimdilik sürpriz olsun. Daha üzerinde çalışmalarımız bitmedi” açıklamasında bulundu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.