Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Son Nefesime Kadar' dizisinin yayın tarihi belli oldu

BBC’nin BAFTA ödüllü 'Happy Valley' dizisinin Türkiye uyarlaması olarak, Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan 'Son Nefesime Kadar' dizisinin yayın tarihi belli oldu.

|

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın başrollerini paylaştığı; Pastel Film imzalı yeni dizi 'Son Nefesime Kadar' izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. 23 Şubat Çarşamba günü Fox TV'de izleyici karşısına çıkacak olan dizi, BBC’nin BAFTA ödüllü 'Happy Valley' dizisinden uyarlanıyor.

Dizi, kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyor.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş'ın oturduğu dizide, Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban dışınnda; Begüm Birgören, Rojda Demirer gibi başarılı isimlerin yanı sıra genç yıldızlar İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek de rol alıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.