Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Son provada yerinde duramadı

Geleneksel Açıkhava konserlerine start veren Tarkan, tüm hazırlıklarını tamamladı. Ekibini motive eden Megastar, “Herkes bizim için geliyor, onları coşturacağız” dedi

|

Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde vereceği yedi konserlik maraton öncesinde son çalışmalarını yaptı. Geçtiğimiz akşam gerçekleşen provada, keyifli halleriyle dikkat çeken Megastar, ekibine “Herkes bizim için geliyor, onları coşturacağız” dedi. Yerinde duramayan sanatçı, ‘10’ albümünde yer alan ‘Yolla’ ve ‘Beni Çok Sev’ şarkılarının da aralarında olduğu özel bir repertuvar hazırladı.

Megastar’ın 15 Haziran’da piyasaya çıkan ve 22 Haziran’da dijital müzik platformu fizy’den yayınlanan ‘10’ albümü, rekor sayıda dinlendi. Tarkan’ın yeni parçaları ilk 24 saatte 818 bin, bir haftadaysa 7 milyon tıklanma rakamına ulaştı. ‘Yolla’ klibiyse, 696 bin kez izlendi. Şarkılar en çok İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Diyarbakır, Antalya, Gaziantep ve Mersin’de ilgi gördü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.