Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sosyal medyanın en popüleri Selena Gomez

Dünyaca ünlü yıldız Selena Gomez, zor günler geçirmesine ve sosyal medyadan uzak durmasına rağmen instagram'da en fazla beğeni alan isim oldu.

|

Selena Gomez, 103 milyon takipçisi ve bolca beğeni alan gönderileriyle instagram'ın en popüler isimlerinin başında geliyor. 24 yaşındaki şarkıcı, sosyal medyaya 14 haftalık ara vermiş olmasına rağmen yapmış olduğu gönderilerle en çok beğenilen gönderilerin sahibi konumunda.

Platformun en çok beğenilen ilk 5 gönderisine sahip olan ünlüden sonraki, en çok takipçisi olan diğer isimler şöyle:
94 milyon takipçiyle Taylor Swift, 90.4 milyon takipçiyle Ariana Grande, 88.9 milyon takipçiyle Beyonce, 89.3 milyon takipçiyle Kim Kardashian, 79.5 milyon takipçiyle Kylie Jenner ve 69.4 milyon takipçiyle Kendall Jenner.

2016 yılının en çok takip edilen 10 ünlü sıralamasındaki erkek isimler ise 83 milyon takipçiyle yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ve 71 milyon takipçiyle aksiyon filmlerinin aranılan ismi Dwayne Johnson. (Sözcü)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.