Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Söz'e ‘En İyi Dizi’ ödülü

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, ‘Söz’ dizisine bir ödül de ‘Anadolu Yayıncılar Derneği’nden geldi.

|

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘Söz’ dizisi, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından Başkent Ankara’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri töreninde 2017 yılının ‘En İyi Dizisi’ ödülüne layık görüldü.

"SADECE BİR DİZİ DEĞİL"

Anadolu’da yayın yapan 340 medya kuruluşunun oylaması ile belirlenen ‘Anadolu Medya Ödülleri’nde, dizinin yapımcısı Burak Sağyaşar ve başrol oyuncularından Nihat Altınkaya, ‘Yılın En İyi Dizisi’ ödülünü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden aldı.

Ödülü takdim eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Tüm ‘Söz' ekibine selamlarımı iletiyorum. Sizler sadece bir dizi çekmiyorsunuz, çok daha fazlasını yapıyorsunuz’ dedi.

OCAK AYINDA İKİ ÖDÜL

‘Söz’ dizisi, 2018 yılına; Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ’16. Yılın Yıldızları’ ödüllerinde ve ‘Anadolu Yayıncılar Derneği ‘Anadolu Medya Ödülleri’ ödüllerinde 2017 yılının ‘En İyi Dizisi’ ödüllerini alarak girdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.