Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Şu an bunu yaşamaktansa ölmeyi tercih ederdim!'

Sezonun en çok konuşulan dizilerinden 'Yargı'nın yeni bölüm tanıtımında; yaşadığı kaybın etkilerini üstünden atamayan Ceylin, Yekta’nın onu cinayet mahalline götürmesiyle gerçeklere adım adım yaklaşıyor. Ilgaz’ın çaresizliği, Metin’e duyulan öfkeyi gittikçe arttırıyor. Metin’in bıraktığı mektupla birlikte ortalık karışıyor.

|

Kanal D’nin her pazar akşamı izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Yargı'nın 28'inci bölümünden heyecan dolu bir tanıtım daha yayınlandı. İzleyiciler, yeni bölümde Ilgaz’ın (Kaan Urgancıoğlu) babası Metin’e (Hüseyin Avni Danyal) duyduğu öfkeye tanık olacak.

MEKTUP BIRAKIP ORTADAN KAYBOLDU
Çınar'ın (Arda Anarat) elinde bavuluyla evi terk edişiyle birlikte Metin’in mektup bırakıp ortadan kaybolduğu görülüyor. Ilgaz'ın ise öğrendiği gerçek karşısındaki çaresizliği ve utancı izleyenlerin içini burkuyor. Ilgaz, bu sırada Eren'e (Uğur Aslan) "Bunları yaşamaktansa ölmeyi tercih ederdim" itirafında bulunuyor.

"GİR İÇERİ, KATİL ORADA!"
Her şeyi bilen Yekta’nın (Uğur Polat) Ceylin’i (Pınar Deniz) olay yerine götürdüğü anlar izleyenlerin nefesini tutmasına sebep oluyor. Ceylin'in "Nereye gidiyoruz?" sorusuna Yekta, "Gerçeğe, az kaldı" yanıtını veriyor ve arabadan indikten sonra "Babanı kim öldürdü biliyor musun? Gir içeri, katil orada" diyor.

"GERÇEK SEVGİNİN ÖNÜNE GEÇEMEZ"
Tanıtımda fonda Gül’ün (Zeyno Eracar) sesinden duyulan, “Gerçek sevginin önüne geçemez ne zaman, ne de mekan” sözüyle birlikte seyircinin kafasındaki "Ceylin ile Ilgaz’ın arası nasıl olacak?" sorusu Yargı’nın yeni bölümünde yanıt bulacak.

Ay Yapım imzalı Yargı’nın kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Şükran Ovalı, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, müzikleri Toygar Işıklı imzası taşıyan Yargı dizisi, yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.