Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sungurlar 22. bölümde bomba paniği-izle

Samanyolu Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar yarın akşam 22. bölüm ile ekrana geldi. Cumartesi gününün vazgeçilmezi olan Sungurlar son bölümde Doktor ölecek mi? Bomba patlıyor...Sungurlar yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde..

|

Sungurlar dizisinin son bölümü olan 22. Bölüm'ünde neler oldu? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yeni bölümleriyle ekrana taşımaya devam ediyor.

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sungurlar, Cumartesi akşamı sürprizlerle dolu 22. bölümüyle ekrana geldi.

Celil’in vurulması ve Berivan’ın kaçırılmasıyla Şahmaran karşısında ağır bir mağlubiyet alan Sungurlar, kritik bir süreç içine girer. Serdar ve ekibi, Şahmaran’ın peşine düşerken Suriye’deki El Muhaberat örgütünün saldırıya geçmesi tüm planları değiştirir.

Saldırıyı engellemek isteyen ve gizli operasyonu deşifre eden Albay, Sungurlar’a operasyon emri verir ancak örgüt iki Türk subayını kaçırır ve askeri kampları hedef alarak iki koldan saldırıya geçer.

Bu sırada ameliyata alınan Celil’in yaşadığını öğrenen Güven, Memiş’i arar ve Berivan’ı öldürmekle tehdit ederek Celil’den kurtulmasını ister. Karısını kurtarmak isteyen Memiş’in tek şansı Celil’i öldürmek olur.

SUNGURLAR 22. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.