Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sungurlar-Şefkat Tepe yeni bölüm için heyecan dorukta!

STV ekranlarında yayınlanan Sungurlar ilk bölümü ile reyting rekoru kırdı. İkinci bölümü heyecanla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı herkes merak içinde. Şefkat Tepe-Sungurlar yeni sezonda da çok iddialı.

|

25 Ekim Cumartesi ilk bölümü ile reyting sıralamasında oldukça başarılı bir grafik çıkardı. Sungurlar Cumartesi günü reyting ölçümlerinde totalde ikinci sırada yer alarak şimdiden güçlü bir rakip olduğunu belli etti.

Cumartesi akşamları birbirinden zorlu yapımlar reyting mücadelesi için büyük bir yarışa girerken, Samanyolu TV’nin yeni dizisi Sungurlar, zirve yarışına ortak oldu.

Şefkat Tepe’nin ardından Cumartesi günleri için yayın akışına bir süredir dizi koymayan Samanyolu TV, bu sezon ekrana gelmeye başlayan yeni dizilere karşı önemli bir kozunu oynamaya hazırlanıyor. Yayınlanan fragmanları ve hikayesi ile bu sezonun en iddialı dizileri arasında gösterilen Sungurlar, 25 Ekim Cumartesi günü ilk bölümüyle ekrana geldi.

Sungurlar, kullanılan çekim teknikleri, görsel efektler ve uydu görüntüleriyle de çok konuşulacak.

İzleyicilerin merakla beklediği dizi, dikkat çeken bir konuyla ekrana geldi. İlk bölümde Suriye’de bir örgütün elinde olan Sungurlar Komutanı Serdar Yüzbaşı için infaz kararı verilir. Serdar Komutan, bu cehennemden nasıl çıkacağını düşünürken, kendisine ekip arkadaşlarından Şahin, Doktor, Aslı ve Naza’nın öldürüldüğü ile ilgili görüntüler izletilir. Serdar Komutan gördükleri karşısında adeta yıkılır. Ancak bu sırada etrafta patlamalar duyulurken aniden ortaya çıkan bir tim, yaşanacak büyük çatışmaların fitilini ateşler.

Yeni bölüm fragmanı:

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.