Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Sürekli tahrik edildim’

Önceki gün aynı kanalda program yaptığı Lerzan Mutlu’yla kuliste kavga ettiği için programı yayından kaldırılan Pınar Eliçe, ağır tahrik nedeniyle sinirlerine hakim olamadığını söyledi

|

Programında Yıldız Tilbe’yi ağırladığı için Eliçe’ye hava atan Mutlu, koridorda karşılaştığı şarkıcıya “Kıskananlar çatlasın” diyerek şarkılı mesaj göndermiş, bunun üzerine de Eliçe soluğu Mutlu’nun odasında alıp üzerine yürümüş, iki şarkıcı küfürleşmişti. Olayla ilgili yazılı açıklama yapan Eliçe, “Sürekli olarak tahrik edildim. Gururunuzu koruma güdünüz; bir noktada sizleri istenmeyecek bir durumla karşı karşıya bırakabiliyor. Dün olan da budur” dedi. Eliçe, konuyu mahkemeye taşımayı düşünmediğini söyledi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.