Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Süreyya Yalçın lükste sınır tanımadı

Türkiye'nin en zengin kadınlarından Süreyya Yalçın, lükste sınır tanımadı. İkoncan, kahve içtiği karton bardağı bile swarovski taşlarla süsleyerek gösteriş tutkusunda sınır tanımadı.

|

Lüks yaşam tarzı ve pahalı harcamalarıyla bilinen Süreyya Yalçın, yine çok konuşulacak. Keyif konusunda sınır tanımayan sosyetik güzel, dünyada bir ilke imza attı! Şu sıralar sevgilisi Ozan Bora ile birlikte ABD'de olan Süreyya Yalçın, kahve tutkusunu şova dönüştürdü.

Bir kahve firmasının müdavimi olan sosyetik güzel, kendisi için özel bardak tasarladı. Karton kahve bardağını swarovski taşlarla süsleyen Yalçın, mağazaya giderken de bu bardağı yanında götürdü

GÖRENLER ŞAŞTI KALDI
Dükkanda çalışanların şaşkın bakışları arasında kahvesini alıp swarovski taşlarla süslü karton bardaktan yudumlayan İkoncan'ı görenler şaşkına döndü. Süreyya'nın bu bardağa harcadığı para merak konusu olurken, İkoncan'ın lükste sınır tanımadığı da bir kez daha belgelendi.

Bu arada sosyetik güzel Sevgililer Günü'nde Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla da ses getirmişti. Hataylı iş adamı Ozan Bora, Yalçın'a 14 Şubat hediyesi olarak 2.5 milyon dolarlık bir tekne almıştı.

Kaynak: Takvim

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.