Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor Doğan ve Barış kavgasında diskalifiye olacak mı? Doğan Keser elenecek mi?

Survivor Barış Özbek, Ünlüler takımında performans sergiliyor. Survivor'ın yeni bölümünde Barış Özbek ve Doğan arasında yaşanan gerginlik damga vurdu. Survivor Barış ve Doğan arasında yaşanan gerilim sonrasında diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyor. Peki Survivor Barış kimdir?

|

Survivor Barış ve Doğan arasında çıkan kavga, Survivor'ın yeni bölüm fragmanında yer aldı. Barış ve Doğan arasında yaşanan gerilim sonrasında bir diskalifiye olayı olup olmayacağı merak konusu. Peki Survivor Barış kimdir, kaç yaşında?

SURVIVOR BARIŞ VE DOĞAN GERİLİMİNDE DİSKALİFE GELECEK Mİ?

Survivor Doğan'ın "Sen karakterini burada belli ediyorsun. Anladın mı?" sözleri karşısında Barış sinirlendi. Barış'ın "Ne karakterinden konuşuyorsun? Karakterden konuşma seni var ya..." sözleri ile cevap verdi. Barış, kendisine "Karaktersizsin" diyen Ünlüler takımı yarışmacısı Doğan'ın üzerine koştuğu fragmanda yer aldı. Yeni bölümde ayrıntılar belli olacak.

SURVIVOR BARIŞ KİMDİR?

Survivor Barış Özbek, 1986 yılında doğdu.Barış Özbek, futbolla 6 yaşında tanıştığını ve yaşadıkları bölgedeki insanların futbola çok düşkün olduğunu belirtiyor. İsmini ilk kez 2007-2008 sezonunda Galatasaray’a transfer olmasıyla duyurdu.1.80 boyundaki Barış Özbek futbol oynadığı dönemlerde orta sahada görev almıştır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.