Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor Doğan kimdir, kaç yaşında? Survivor Doğan Keser ne iş yapıyor?

Survivor'da birleşme partisine adım adım yaklaşılıyor. Rekabetin devam ettiği yarışmaya Doğan Keser,, yedek yarışmacılar arasında dahil oldu. Survivor Doğan'ın yaşamı ise merak ediliyor. Peki Survivor Doğan kimdir, kaç yaşında?

|

Survivor bu akşam yeni bölümü ile TV8 ekranlarında olacak. Survivor yarışmacıların biyografileri izleyiciler tarafından araştırılıyor. Doğan Keser'in hayatı da merak ediliyor. Peki Survivor Doğan kimdir? İşte yaşamı ile ilgili bilgiler...

SURVIVOR DOĞAN KİMDİR?

Survivor'da yarışan Doğan Keser 21 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul’da doğdu. Zeytinburnu spor altyapısında yetişen Doğan Keser, Zeytinburnuspor'un tüm alt kategorilerinde forma terletmiş, profesyonel olarak A takımda oynamıştır. Futbolu sadece bu takımda oynadığını, belirten Doğan Keser, yaşadığı talihsiz bir sakatlık nedeniyle, futbolculuk kariyerini noktaladığını söylüyor.

Doğan Keser askerlik dönüşünde de çeşitli serbest meslek işlerinde bulundu. Sonrasında abisiyle istanbul Bakırköy’de perakende erkek giyim mağazası açmıştır. Eskiden sosyal medya uygulaması Vine'da videolar çektiğini söyleyen Doğan Keser, burada hatrı sayılır bir kitle edindiğini, ancak sosyal medya hesaplarının çalınması nedeniyle oraya ağırlık vermeyi bıraktığını söylüyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.