Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor Eksta Semih ayrıldı mı, neden yok? Semih Öztürk Ekstra'dan neden ayrıldı?

Semih Öztürk nerede? Survivor Eksta yorumcuları arasında yer alan Semih Öztürk, son birkaç bölümdür ekranda yer almada. Bölümlerin yayımlanmasıyla izleyenin aklına, 'Semih Öztürk nerede, ayrıldı mı, neden yok?' soruları geldi.

|

Semih Öztürk, TV8'in sevilen programı Survivor Ekstra'da Survivor'ın hemen ardından yorumları ile yer alıyordu. Sözleri ile dikkatları çeken Öztürk yayımlanan son bölümlerde ise görünmedi. Survivor Ekstra sunucusu Furkan Dede ise Semih Öztürk hakkında açıklamayı yaptı.

SEMİH ÖZTÜRK NEDEN YOK?

Survivor Ekstra ile neredeyde her akşam sevenleri karşısına çıkan ve yorumları ile ilgi çeken Semih Öztürk, programda bulunmadı. Konu hakkında Furkan Dede ise Survivor Ekstra'nın 12 Mart gecesi ekrana gelen bölümünde Semih'in programdaki varlığı hakkında açıklamada bulundu. Furkan Dede, ''Bugün netleştiği için bu açıklamayı yapmak istiyorum. Sevgili semih Öztürk, bazı yaşanan özel sebeplerden ötürü bu sezonda bizimle birlikte olamayacak.'' dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.