Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor İlayda kimdir, kaç yaşında? İlayda Şeker nereli, dedesi kim?

Suvivor İlayda Şeker yarışmanın dikkat çeken isimlerinin başında geliyor. İlayda Şeker, sempatik tavırları ile Survivor'ın öne çıkan yarışmacıları arasında yer alıyor. Survivor'ın öne çıkan yarışmacılarında olan İlayda'nın yaşamı ile ilgili detaylar haberde bulunuyor. Peki Survivor İlayda kimdir, kaç yaşında?

|

Survivor İlayda, yarışmaya Gönüller takımında başladı. Daha sonra ise İayda, Ünlüler takımına geçti.İlayda Şeker, geçtiğimiz haftalarda Ünlüler takımı SMS sıralamasında bir kez birinci oldu. Peki Survivor İlayda kimdir, kaç yaşında?

SURVIVOR İLAYDA KİMDİR?

İlayda Şeker, 1994 Nevşehir doğumlu. 18 yaşına kadar Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde ailesiyle yaşayan yarışmacı, Sakarya Üniversitesi’nde okuduktan sonra İstanbul’da yaşayan dedesinin yanına geldi.

İlayda Şeker şu anda çalışmadığını ifade etmiştir. Merakla beklenen Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yeni sezon tanıtımında İlayda Şeker, dikkat çeken bir cümle kuruyor ve "İnsülinleri hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum" diyor ve Survivor'da iddialı olduğunu belirtiyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.