Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor Melis kim, evli mi? Melis Sezer nereli, kaç yaşında, mesleği?

Survivor 2021 Melis Sezer kim sorusu gündemde. Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alan Melis, parkur başarısıyla adından söz ettiriyor. Tenis sporundaki başarısıyla bilinen Survivor Melis aslen nereli, boyu kaç? İşte, Melis Sezer hayatı...

|

Melis Sezer biyografisi haberimizde bulunuyor. Ünlüler takımıyla yarışlara katılan Survivor 2021 Melis oynadığı takımlar da araştırılıyor. Adada adından söz ettiren yarışmacılar arasındadır. Survivor izleyicileri ise Melis Sezer'in hayatına dair detayları araştırıyor. 

MELİS SEZER KİMDİR?

2 Haziran 1993 tarihinde İzmir’de hayata gözlerini açtı. 28 yaşında olan Melis Sezer, 2010 yılında Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi olmasıyla tanınıyor.

SURVIVOR MELİS SEZER BOYU KAÇ?

Survivor Melis Sezer’in boyu da izleyenlerin gündeminde yer alıyor. Survivor Melis Sezer, 1.68 m. boyuna sahiptir. Öte yandan sosyal medya hesabı da bulunan Melis Sezer'in Instagram'daki kullanıcı adı 'melissezer__' dir. Başarılı tenisçi, sosyal medya hesabında da sık sık tenis maçlarına ve antrenmanlarına ait fotoğrafları paylaşmaktadır. Sezer'in şu an itibariyle 5 bine yakın takipçisi bulunmaktadır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.