Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor Nisa'dan Yağmur'a: Ne dedin sen?

'Survivor All Star 2022'de birleşme partisi sonrası mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Acun Medya ile yarışmacılar, 100 bin TL ödül açıklanan voleybol maçında karşı karşıya geldi. Takımların haftanın ilk dokunulmazlığı için parkura çıktığı oyunda tansiyon tavan yaptı. Yeni bölüm tanıtımına, gönüllüler ekibinden Nisa Bölükbaşı ile Yağmur Banda gerginliği damga vurdu. İşte detaylar...

|

TV8'de 31 Mart Perşembe akşamı yayınlanan Survivor All Star 2022'nin son bölümünde; 'Anlat Bakalım' ve 'Bil Bakalım' oyunlarının yanı sıra Acun Medya ve yarışmacılar arasında bir kez daha voleybol maçı oynandı.

ANLAT BAKALIM VE BİL BAKALIM HEYECANI
Bil Bakalım'da ünlüler galip geldi. Daha sonra Anlat Bakalım oynandı ve bu kez gönüllüler üstünlük sağladı. Beraberlik nedeniyle takımlar üçüncü oyunda karşı karşıya geldi. Bu oyunu kazanan gönüllüler, kahve ve kurabiye ödülünün sahibi oldu.

TOPLAM 100 BİN TL ÖDÜL!
Acun Medya ekibi ve yarışmacılar arasında klasik haline gelen voleybol maçı ikinci kez oynandı. Siyah takımda Acun Ilıcalı, İrem Kanan ve Nagihan Karadere yer aldı. Beyaz takımda ise Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Berkan Karabulut ve Adem Kılıçcı mücadele etti.

Bu sezon 'All Star' formatında düzenlenen ve 2.5 aydır yayında olan yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı, "İyi olan kazansın. Kazanırsak çok mutlu olacağız. Kaybedersek de iyi bir takıma kaybedeceğiz. İki ödül belirledik. Rakip kazanırsa toplam ödül 100 bin TL. Kaç kişi 'Beyaz takım kazanır' derse onlar arasında bölüşülecek. Biz kazanırsak da şinitzel ve cheescake ödülü olacak" şeklindeki açıklamasıyla heyecan yarattı.

SİYAH TAKIM YİNE KAZANDI
Oldukça çekişmeli geçen voleybol maçını Acun, İrem ve Nagihan'ın yer aldığı takım kazandı. Siyah takımı destekleyen yarışmacılar Yağmur, Hikmet, Sude, Anıl, Ayşe, Seda, Barış, Merve, Gizem ve Sema şinitzel ve cheescake ödülünün sahibi oldu.

"BURASI REABİLİTASYON MERKEZİ Mİ?
Survivor All Star'ın 66'ncı bölüm fragmanında; parkurda düşen Nisa, sunucu Murat Ceylan tarafından uyarılıyor. Israrla kural hatası yaptığını kabul etmeyen Nisa sunucuyla tartışmaya giriyor ve oyunu yarıda bırakıyor.

Nisa, Murat Ceylan'ın yanı sıra kendisine devam etmesini söyleyen takım arkadaşlarını da dinlemiyor. Yağmur Banda, "Çocuk gibi ağlıyorsun. Oraya buraya gidiyorsun, rehabilitasyon merkezi mi burası?" sözleriyle sert tepki gösteriyor.

Survivor Nisa "Ne zaman gittim, söyle" karşılığını veriyor. Yağmur ise parkur performansını eleştiren takım arkadaşına, "Sen önce insan ol! Geç bunları" diyor. Bu sözlere çok sinirlenen Nisa, "Ne dedin sen?" diyerek, Yağmur'un üzerine yürüyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.