Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor Turabi Çamkıran: Konseyde Acun Ilıcalı'nın ismini yazdığımdan beri gün yüzü göremedim!

Fenomen yarışma Survivor'da elde ettiği iki şampiyonlukla hafızalarda yer eden Turabi Çamkıran, uzun yıllar sonra bu sezon da kadroda yer almış, sakatlığı nedeniyle All Star'a veda etmişti. Konseyde kendisini azarlayan Acun Ilıcalı'nın adını yazarak renkli anlar yaşatan Turabi, son olarak sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

|

Daha önce kazandığı iki şampiyonlukla Survivor'a büyük iz bırakan ve Survivor All Star 2024'ün de en iddialı yarışmacılarının başında yer alan Turabi Çamkıran, kendisine "Sen bu ortamı böyle geremezsin. Bu yaptığın doğru değil. Konseyde 'sen konuşma, onu deme bunu deme...' Ne oluyoruz! Dingo'nun ahırı değil burası Turabi. Burada tek bir patron var o da benim" diyen Acun Ilıcalı hakkında açıklama yapmıştı.

KONSEYDE ACUN ILICALI'NIN ADINI YAZDI!

Survivor'ın eski şampiyonu, eleme adayı olarak Özgür'ün adını yazıp kutuya atmadan önce, "Sürekli bana kızıyorsun, çok kötü azarlıyorsun. Moralim bozuluyor. Sanki buranın sahibi gibi konuşuyorsun. O yüzden sana bir şiir yazdım" dedi ve ünlü televizyoncuya yazdığı şiiri okumuştu.

Survivor Turabi, "Birinci harfidir A. İkinci harfidir C. Üçüncü harfidir U. Dördüncü harfidir N. Beşinci harfidir I. Altıncı harfidir L. Yedinci harfidir I. Sekizinci harfidir C. Dokuzuncu harfidir A. Onuncu harfidir L. On birinci harfidir I. Acun Ilıcalı. Vallahi çok azarlamaya başladın, yakınca küseceğim. Kutuya atmıyorum kağıdı, kovulmak istemiyorum şimdi" demişti.

SURVIVOR'A ERKEN VEDA ETTİ

Ünlü isim, Survivor'da sakatlık geçirmiş ve şubat ayında yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı. Acun Ilıcalı acil durum konseyinde Turabi'nin sakatlık nedeniyle Survivor'a veda ettiğini açıklayarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

Survivor'da Turabi kısa sürede büyük iz bıraktı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla Turabi görüştü. Sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi.

"BENDEN BU KADAR, EMEKLİ OLUYORUM"

Survivor macerası biten Turabi Çamkıran, son olarak 2.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Koltuk değneğiyle yürüyerek tekerlekli sandalyeye oturduğu bir videosunu yayınlayan 36 yaşındaki Turabi, gönderisine şu mesajı yazdı:

Acun ağabeyin ismini yazdığımdan beri gün yüzü göremedim! Parmağım çıktı, elim kırıldı, ciğerlerim iflas etme noktasına geldi, tüm derim kabardı. Şimdi de tüm ayağı kaybettim herhalde. Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Benden bu kadar, emekli oluyorum. Beni heyecanlandıracak bir proje olmadığı sürece de artık yarışmayacağım. Hastaneden sonra da depresyona gireceğim. Aklınız bende kalmasın. Kötüyüm. Not; Telefonum uzun bir süredir kayıptı. Tüm numaralarım ve bilgilerim de telefonla beraber kayboldu. Bu süre zarfında beni merak edip, ortalığı ayağa kaldırmayan dostlarıma ve de yakınlarıma da aşk olsun. İnsan yalandan da olsa bir DM atardı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.