Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor Yunus Emre kimdir, babası kim? Survivor Yunus Emre kaç yaşında?

Survivor 2021 yarışmasında 10. haftada adaya veda eden Yunus Emre Karabacak oldu. TV8'de yayınlanan Survivor'a performansıyla olduğu kadar karakterim ile de damga vuran isimlerden biri de Survivor Yunus Emre idi. Peki Survivor Yunus Emre kimdir?

|

Survivor haftanın belirli günlerde izleyicilerle buluşuyor. Yunus Emre Karabacak, yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Reşit Karabacak’ın oğlu olan Yunus Emre Karabacak'ın hayatı araştırılıyor. Peki Survivor Yunus Emre kimdir?

SURVIVOR YUNUS EMRE KİMDİR?

Survivor Yunus Emre Karabacak, 11.02.1990 tarihinde Erzurum'da doğdu. Yunus Emre Karabacak, Kasım 2020’de hayatını kaybeden ünlü güreşçi Reşit Karabacak’ın oğludur. Bursa’da hayatını sürdüren ve babası Reşit Karabacak’ın izinden giden Survivor Yunus Emre Karabacak, 20 yıldır güreş yaptığını ifade ediyor. Yıldızlar ve gençler kategorisinde Türkiye dereceleri olan başarılı güreşçi, Kırkpınar'da 3 kez dereceye girdi.Liseyi Atatürk Anadolu Lisesi spor bölümünde okuyan Yunus Emre Karabacak, Balıkesir Üniversitesi BESYO antrenörlük bölümü mezunu. 2015 yılında üniversiteler arası Türkiye şampiyonluğu bulunan Yunus Emre Karabacak, Bursa Osmangazi spor kulübünde spor hayatını sürdürüyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.