Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor'da ödül ve dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu? (17 Nisan 2021 Cumartesi)

Survivor 2021 sezonu mücadelesi devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyunu için kıyasıya yarıştı. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? 17 Nisan 2021 Cumartesi günü yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyunu mücadelesi verildi mi? Survivor'da eleme adayı kim seçildi?

|

Bugün Survivor'da market ödülü ve Türk kahvesi ödüllü oyun oynandı. Kazanan takım belli oldu. Hem Ünlülerin hem de Gönüllülerin kıyasıya yarıştığı ödül oyununda hangi takım ödülü aldı? Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu da tamamlandı ve kazanan takımın ardından eleme adayı da açıklandı. 

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNU NE ZAMAN?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımından haftanın ilk eleme adayı seçilecek.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM SEÇİLDİ?

Haftanın ilk eleme adayı dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından seçildi. Oy birliği ile Dora eleme adayı oldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.