Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor'da Sema'dan ilginç çıkış: İlerisi için çok korkuyorum!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor, 28 Şubat Pazartesi akşamı 34'üncü bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın son dokunulmazlık oyununun oynandığı gecede, ünlüler de gönüllüler de kazanmak için ter döktü. Oyun sırasında sakatlanan Seda'nın kardeşi Sema'ya sert çıkması herkesi şaşırtırken; ikizler arasındaki gerginlik konseyde de konuşuldu. Sema, konuyla ilgili; "Ben duygusal olarak o kadar güçlü değilim" dedi.

|

Bu yıl All Star formatıyla ekranlara gelen 'Survivor' tüm hızıyla devam ediyor. Çekimleri Dominik'te yapılan yarışma, 28 Şubat Pazartesi akşamı 34'üncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 'Survivor All Star 2022'nin son bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunda; içi hava dolu toplarla rakiplerini suya düşürmeye çalışan yarışmacılar kıyasıyla rekabet etti.

Kadınlar arasındaki mücadeleyi kazanan ünlüler takımı, erkekler turunda da galip geldi. Böylece haftanın son dokunulmazlık oyununu ünlüler kazandı. Dokunulmazlık oyununa Seda'nın yaşadığı sakatlık damga vurdu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA SEMA-SEDA GERİLİMİ
Elif'le karşı karşıya gelen Seda, oyun bittiğinde kolu çok acıdığı için çığlık attı. Kardeşi için endişelenen Sema ise Seda'ya 'Ne oldu?' diye sorunca, Seda çıldırdı. Seda, kardeşi Sema'ya; "Kolum ağrıyor ne olacak? Kolum ağrıyor" diye bağırdı. 

İki kardeş arasında yaşanan durum konseyde de konuşuldu. Konuyla ilgili söz alan Sema, "Orada bir şey oldu sandım o yüzden sordum. Bu hep yaşanır. Seda bana bağırır, sonra geçer. Sadece annem babam üzülsün istemiyorum" dedi.

Ardından söz alan Seda ise "Sema'nın sürekli 'ne oldu?' diye sorması beni sinirlendirdi. Çünkü onun orada havuza atlamasını bekledim. O yüzden bağırdım. Annemin babamın da üzüleceğini düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

"KARDEŞLİK ÇOK ZOR"
Bunun üzerine Acun Ilıcalı, Sema'ya "Ödül oyunu kazanıyorsunuz, yiyecek oluyor. Ama Seda yemiyor. Bu sende nasıl bir etki yaratıyor? Kazanmayalım Seda mı yesin diyorsun?" sorusunu yöneltti.

Sema ise bu soruya; "Benim buradaki en büyük sorunum diyebilirim. Kazanıyoruz ama Seda yiyemiyor. Eminim o da benim için öyle hissediyor. Yarın öbür gün iletişim oyununda ben oğlumla konuşacağım ama o benim yeğenlerimle konuşamayacak. Bu öyle bir şey ki hem onun elinden bir şey almak zorundayım hem de elimdekini ona vermek zorundayım. Burada Arkadaşlık, dostluk tamam ama kardeşlik çok zor. En güçlü rakiplerimizden biri. Kuralına göre oynarsak elimizden geleni yapmamız lazım ama kalp her zaman kural dinlemiyor" yanıtın verdi.

"KARARLARIM VAR"
Yarışmacı sözlerine; "Bunun çok uzun süre devam edebileceğini düşünmüyorum. Ben duygusal olarak o kadar güçlü değilim. Seda duygusal olarak benden daha güçlüdür. Bununla ne kadar yapabilirim bilmiyorum. Kararlarım var, yapamadığımı düşünüyorum. Yarın daha büyük şeyler olacak, kaldırabileceğimi düşünmüyorum" diye devam etti.

"Ben buraya gelirken de 'kardeşimle sorun yaşar mıyım?' çok düşündüm" diyen Sema, "Kardeşinin rakip olması çok garip bir şey. İlerisi için çok korkuyorum" dedi.

"BU DUYGUDAN ÇIKMASI GEREK"
Kardeşinin söylediklerinden sonra konuşan Seda, "Tek yumurta ikiziyiz. Çok tartışırız çok kavga ederiz ama başka bir şey olduğunda birbirimize ilk biz sahip çıkarız. Kendini bir şeyin içinde zannediyorsa ve daha fazla üzüleceğini düşünüyorsa yanılıyor. Bu kafa yapısından bir an evvel çıkmalı, o da benim en büyük rakiplerimden biri. Anne-babamız da üzülmüyordur, bizle gurur duyuyordur. Bu duygudan bir an önce çıkması gerek" ifadelerini kullandı.

HAFTANIN ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU
Gece sonunda iki arkadaşlarını eleme potasına yollayan gönüllüler takımında ismi çıkan ilk aday Yasin oldu. Ardından performans birincisi olduğu için bir isim söyleyen Seda ise 'Gökhan' dedi. Buna göre bu haftaki eleme adayları; Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan oldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.