Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tarkan kızının davetini geri çevirmedi

Birkaç gün önce Yıldız Tilbe'nin meydan okumasını geri çeviren Tarkan, kızının davetini geri çevirmedi. Megastar, kızı Liya ile oyun oynarken çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

|

Pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için sosyal medyada başlatılan meydan okumaya 'Kış Güneşi' şarkısını seslendirerek dahil olan Yıldız Tilbe, "Tarkan'a pas atıyorum" demişti.

Ancak Tarkan, "Yıldız’ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge’ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver.” diyerek Yıldız Tilbe’yi geri çevirmişti.

LİYA'YA 'HAYIR' DİYEMEDİ

Tarkan, Tilbe'yi nazikçe geri çevirmesinin ardından sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı. Kızı Liya ile oynarken fotoğrafını paylaşan ünlü sanatçı altına "5 çayına davet edildim yine" notunu düştü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.