Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tarkan'ın sağlık durumu! 'Kimseden kaçmıyorum'

Yeni albüm çalışmalarını sürdüren ve geçtiğimiz günlerde stüdyodan paylaştığı fotoğrafla hayranlarını heyecanlandıran Tarkan, doktor çıkışı Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

|

Trakan, Nişantaşı'nda özel bir klinikte yaklaşık üç saat kaldı. Muayene ve kontrollerini yaptırdığı öğrenilen Megastar'a, klinik çıkışında yakın koruması eşlik etti.

Basın mensuplarının beklediğini fark edince önce klinikten çıkmak istemeyen, daha sonra otomobilinin gelmesiyle yüzüne taktığı maskeyle objektiflere yansıyan 51 yaşındaki şarkıcı, sağlık durumuyla ilgili soruyu cevapladı.

"MAŞALLAH TURP GİBİYİM"

"Arkadaşlar kimseden kaçmıyorum. Maşallah turp gibiyim. Bir sorunum yok" açıklamasını yapan Tarkan, kliniğin önünde trafikte duran otomobiline hızlıca binerek gözden kayboldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.